• 603, New Hamington Tower, United States, AH 38005
 • (001) 12345678
  (001) 11223344

We Provide The Best Service & Discounts For You

Taxi Groepsvervoer.

Groepsvervoer

Er is een goede reden om te kiezen voor groepsvervoer in de omgeving van Hengelo. Een dag uit met familie, vrienden of collega’s is namelijk pas echt ontspannen als niemand zich druk hoeft te maken over het vervoer. U en uw reisgezelschap komen tegelijk en uitgerust aan op de plaats van bestemming en worden ook weer veilig thuisgebracht. Een parkeerplaats zoeken is niet nodig en niemand is de ’BOB‘. Er zijn dus veel redenen om te kiezen voor groepsvervoer met een taxibus in regio Hengelo.

✓ 24/7 service, dag en nacht

✓ Vervoer naar alle gewenste bestemmingen

✓ Op rekening rijden voor zakelijk vervoer

Groepsvervoer in en om Hengelo is er voor allerlei doeleinden

Er zijn natuurlijk veel redenen te bedenken waarom u kiest voor groepsvervoer nabij Hengelo. Taxi Black Cab is voor al deze redenen inzetbaar. U kunt een taxibus uit ons uitgebreide wagenpark inzetten voor vervoer naar verschillende gelegenheden in regio Hengelo, zoals:

 • Bedrijfsuitjes
 • Dagjes uit met familie of vrienden naar bijvoorbeeld een attractiepark
 • Congressen
 • Concerten
 • Festivals
 • Feestjes
 • Vrijgezellenfeesten
 • Vakantie naar bijvoorbeeld een vakantiepark

Dit is echter nog maar een greep uit de mogelijkheden waarvoor u een taxibus kunt inzetten voor groepsvervoer in de omgeving van Hengelo, bijvoorbeeld vanuit Borne. Waar u met uw reisgezelschap ook heen gaat, wij vervoeren u graag.

Groepsvervoer naar luchthavens

Heeft u gezamenlijk een vakantie geboekt? Gaat u bijvoorbeeld met een groep vrienden een stedentrip maken? Vakantievluchten vertrekken regelmatig midden in de nacht en parkeren op de luchthaven is niet goedkoop. Een écht vakantiegevoel begint en eindigt bij zorgeloos de voordeur dichttrekken. Met de chauffeurs reist u met ons groepsvervoer vanuit Hengelo comfortabel en zorgeloos naar de vliegvelden zoals Schiphol, Rotterdam, Weeze, Brussel, Düsseldorf en Antwerpen. Desgewenst staat de taxibus ook bij aankomst in Nederland weer voor u klaar om uw gehele reisgezelschap thuis in regio Hengelo te brengen.

Erop uit met één van onze taxibussen

Taxi Black Cab beschikt over taxibussen met maximaal 8 zitplaatsen. Is de groep groter? Informeer dan naar de mogelijkheden. Wij zetten dan bijvoorbeeld meerdere bussen in. Wilt u meer weten over de kosten, bereken de ritprijs dan online.

Wilt u meer weten?

Wilt u meer informatie over onze mogelijkheden wat betreft groepsvervoer in de regio Hengelo of daarbuiten? Bel dan 074 – 82 00 242 of vul het formulier via de knop hieronder in en wij nemen contact met u op! E-mailen kan ook op info@taxiblackcab.nl.

Open chat
Hallo, hoe kan ik je helpen ?